Kuulumisia

Blogista

Apua ja tukea uutena työntekijänä aloittamiseen

Satafarma tarjoaa uusille työntekijöille kummitoimintaa. Uusi työntekijä saa Satafarmalta kummin, jolta voi matalalla kynnyksellä kysyä neuvoa ja muita työhön liittyviä asioita.

Meille on tärkeää, että siirtyminen esimerkiksi sairaalasta tai yhdessä apteekissa työskentelemisestä vuokratyöhön sujuu mahdollisimman mutkattomasti. Haluamme auttaa uusia työntekijöitämme sopeutumaan vuokratyöhön. Siksi lanseeraamme Satafarman kummitoiminnan, jonka tarkoitus on auttaa uutta työntekijää sopeutumaan uuteen työhön.

Uusi työntekijä saa kummin, lähiyhteyshenkilön, jolta voi kysyä matalalla kynnyksellä neuvoa ja työhön liittyviä asioita. Kummi voi tulla uuden työntekijän mukaan ensimmäiseen työvuoroon ja kummi perehdyttää uuden työntekijän Satafarmalaiseksi. Kummi ja uusi työntekijä voivat myös tavata ennen ensimmäistä työvuoroa ja tutustua. Uusi työntekijä saa mahdollisuuden kysyä ja saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Kummitoiminnan lisäksi esimiehesi ja muut Satafarmalaiset ovat tukenasi uusissa tilanteissa. Vaikka työskentelemme välillä erillään, pidämme silti yhtä ja olemme tiimi. Toimintamme arvoihin kuuluu avoimuus ja ennakkoluulottomuus. Pyrimme jakamaan aktiivisesti tietoa ja oppeja toistemme kesken. Erilaisuus on voimavaramme ja mahdollisuutemme kehittyä yhdessä farmasian alan ammattilaisina.

Lue myös opas vuokratyöntekijälle

 

TEHDÄÄN YHDESSÄ.

Sano hei!

Onko mielessäsi työnhaku tai farmaseutin vuokraaminen apteekkiin? Ota yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella, vastaamme yleensä saman arkipäivän kuluessa.

Satafarma Oy
Niittykulmantie 22 a 5
28760 Pori

p. 0440 120 836
info@satafarma.fi
Y-tunnus: 2741990-1