Kuulumisia

Blogista

Hae meille töihin!

Sa­ta­far­malla työskenteleminen sopii monenlaisiin elämäntilanteisiin: saat mah­dol­li­suu­den rää­tä­löi­dä työs­täsi omiin tar­pei­siisi ja ai­ka­tau­lui­hin sopivan. Etsimme farmasisteja jot­ka ha­lu­a­vat luo­da uras­taan uu­den­lai­sen ja kai­paa­vat vaih­te­le­vuut­ta työ­hön­sä.

Voit olla vastavalmistuva tai jo työkokemusta kerännyt farmasisti. Satafarmassa pääset työskentelemään erilaisissa apteekeissa Varsinais-Suomen, Kanta-Hämeen, Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla. Työmäärä ja työskentelyalue sovitaan henkilökohtaisesti. Tarjoamme motivoivan palkan. Esimiehesi ja koko Satafarman tiimi ovat tukenasi uusissa tilanteissa ja asiakasapteekeissa.

Satafarma on paikallinen apteekki- ja lääkealan henkilöstövuokrausyritys. Tarjoamme farmaseuttista työvoimaa muuttuviin henkilökuntatarpeisiin. Toimintamme arvoja ovat ilo, asiantuntijuus, avoimuus ja ennakkoluulottomuus. Työntekijämme kertovat, että parasta Satafarmassa on työkaverit ja yhteishenki, joustavuus, vaihtelevuus ja monipuolisuus sekä uudet tuttavuudet. Kurkkaa lisää somesta, minkälaista työ Satafarmalla on!

Haku on käynnissä 31.3.2020 asti, mutta paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä.
Haemme työntekijöitä sekä kesätöihin että vakituisiin työsuhteisiin.

Hakemukset ja tiedustelut

Satakunta
pauliina.reuna@satafarma.fi

Varsinais-Suomi
johanna.lukola@satafarma.fi

Pirkanmaa
paivi.karhi@satafarma.fi

Satafarma somessa
Facebook
Instagram

TEHDÄÄN YHDESSÄ.

Sano hei!

Onko mielessäsi työnhaku tai farmaseutin vuokraaminen apteekkiin? Ota yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella, vastaamme yleensä saman arkipäivän kuluessa.

Satafarma Oy
Niittykulmantie 22 a 5
28760 Pori

p. 0440 120 836
info@satafarma.fi
Y-tunnus: 2741990-1