Kuulumisia

Blogista

Naantalista Kuopion kautta Poriin – Miksi Emma valitsi Satafarman jo opiskeluaikana?

Olen alkujani kotoisin Naantalista, asunut muutaman vuoden Turussa sekä opiskelujen ajan Kuopiossa. Kuopiosta muutin Poriin helmikuun alussa. Valmistun keväällä 2022 farmaseutiksi, jonka jälkeen seuraava askel on valita työpaikka. Minä valitsin Satafarman.

Satafarmalla työskentelyssä minua kiehtoo ajatus, että en ole sidottuna suoraan yhteen apteekkiin, sillä haluan joustavuutta ja vaihtelua. Näiden lisäksi haluan nähdä eri työympäristöjä ja oppia erilaisia toimintatapoja apteekissa. Yksi ratkaiseva tekijä Satafarmalaiseksi päätymiseksi oli, että pääsen uutena satakuntalaisena verkostoitumaan ja tutustumaan ihmisiin sekä luomaan uusia ihmissuhteita. Myös se, että minulla on mahdollisuus tehdä työvuoroja Varsinais-Suomessa, oli minulle iso asia naantalilaisuuteni takia.

 

Mutta miksi juuri Satafarma?

Tutustuin Satafarman Pauliinaan ja Minnaan sekä muuhun Satafarman porukkaan ensimmäisessä apteekkiharjoittelussani. Kyselin paljon vuokrafarmaseuttina työskentelemisestä ja Satafarmasta yrityksenä. Vuokrafarmaseuttina pääsen kehittämään itseäni niin farmaseuttina kuin ihmisenä. Uskon, että saan paljon oppia sekä pääsen kokemaan ja näkemään erilaisia tapoja tehdä apteekkityötä. Vuokrafarmaseuttina työ onkin vaihtelevampaa. Myös itselle sopivat työajat ja vapaatoiveet on helposti sovittavissa
vuokrafarmaseuttina, joten työ on myös joustavampaa, mutta toisaalta joustavuutta vaaditaan myös työntekijältä.

Tällä hetkellä paljon puhuttu farmaseuttisen henkilöstön pula on todellinen ja töitä saa tehdä niin paljon kuin jaksaa ja haluaa. Satafarman arvot kohtasivat oman ajattelutapani kanssa ja kiinnostuin yrityksestä heti! 

Olen aina ollut kiinnostunut erilaisten ihmisten kanssa kanssakäymisestä ja ihmisten auttamisesta. Uskon, että Satafarmalla jokainen pääsee tuomaan omat hyvät puolensa esiin niin farmaseuttina kuin ihmisenäkin. Joten siksi halusin Satafarmalle töihin!

 

Pärjäänkö vastavalmistuneena farmaseuttina uusissa ja itselle vieraissa apteekeissa?

Varmasti muillakin vastavalmistuneilla on epävarma olo ja työ ei välttämättä ole vielä niin rutinoitunutta sekä muistettavaa on todella paljon. Itse olen harjoitteluaikana jo myöntänyt itselleni, että aina kannattaa kysyä ja kysymällä myös oppii paljon uutta. Satafarmalla alussa ei tarvitse olla yksin alkujännityksen kanssa. Satafarman kummitoiminta ja työhön perehdytys auttaa vastavalmistuneet ja muutkin uudet työntekijät alkuun uuden työn kanssa.

Toivon, että vuokrafarmaseuttina pystyn antamaan asiakasapteekeille jotain muutakin kuin myyntiä ja paljon toimitettuja reseptejä. Haluan tuoda omaa hyvää tekemistäni asiakasapteekeille sekä myös jakamaan omaa tietämystäni.

Täytyy myös mainita, että Satafarman oma porukka on aivan mahtava ja kaikki ovat todella mukavia. Odotan innolla, että pääsen aloittamaan työt Satafarmalla!
– Emma

Voit tutustua myös vuokratyöntekijän oppaaseen!

Pssst. Satafarmalla on rekry auki!

Satafarma somessa
Facebook
Instagram

TEHDÄÄN YHDESSÄ.

Sano hei!

Onko mielessäsi työnhaku tai farmaseutin vuokraaminen apteekkiin? Ota yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella, vastaamme yleensä saman arkipäivän kuluessa.

Satafarma Oy
Niittykulmantie 22 a 5
28760 Pori

p. 0440 120 836
info@satafarma.fi
Y-tunnus: 2741990-1