Kuulumisia

Blogista

Satafarma haastaa perinteisen tavan tehdä töitä

Satafarman arvot ovat ilo, asiantuntijuus, ennakkoluulottomuus ja avoimuus.

Ajat muuttuvat ja samalla myös monet toimintatavat ja -mallit kokevat isojakin mullistuksia. Tällaisesta mullistuksesta hyvänä esimerkkinä on tapa tehdä töitä. Siinä missä aiemmin oli lottopotti saada olla samassa työpaikassa koko työura, on tulevaisuuden ajankuva kenties erilainen.

Yhä enenevissä määrin ihmiset haluavat enemmän vapaa-aikaa ja myös mahdollisuuksia luoda elämästään omannäköinen ja tuoda omia unelmia toteen niin työn ulkopuolella kuin ammatissaankin. Perinteisen sijaan useampi työntekijä haluaa räätälöidä itselleen uran, joka samaan aikaan tyydyttää ja haastaa, eikä ole vain välttämätön paha, jolla tuoda leipä pöytään.

Tästä hyvä esimerkki on Satafarman perustaja, farmaseutti Pauliina Reuna.

Hän työskenteli valmistumisensa jälkeen seitsemän vuotta saman apteekin palveluksessa ja noina vuosina ymmärsi, ettei perinteinen tapa ollutkaan se hänelle sopivin.

-Varsinkin viimeiset vuodet huomasin vilkuilevani usein kelloa ja odottavani työpäivänä päättymistä. Tuolloin oivalsin, että en halua viettää näin työvuosiani.

Hän koki, että esimerkiksi e-reseptien ja lääkevalmistuksen vähenemisen vuoksi farmaseutin työ oli sisällöltään suppeampaa kuin aiemmin ja kaipasi enemmän monipuolisuutta työhönsä.

Reuna oli työssään saanut tutustua henkilöstövuokrausyrityksen kautta tulleisiin työntekijöihin, joilla oli aivan omanlaisensa draivi tehdä töitä, ja se viehätti.

-Itse en tuolloin ollut työskennellyt kuin yhdessä paikassa, enkä tiennyt muista tavoista toimia. Henkilöstövuokrauksen kautta tulevilla ammattilaisilla on laaja kokemus erilaisista työympäristöistä ja koin, että juuri sitä haluan omaltakin ammattitaidolta.

Reuna tekikin rohkean liikkeen ja siirtyi vakituisesta työstään ensin vuokrafarmaseutiksi sekä lääke-edustajaksi, ja sen jälkeen perusti Satafarman. Myöhemmin mukaan tuli yhtiökumppanina Johanna Lukola.

Satafarma välittää apteekki- ja lääkealalle työntekijöitä. Osaaville tekijöille löytyy töitä siinä määrin, että farmasisteista on pula alalla kautta linjan.

Myös Satafarman tavoitteena on kasvattaa toimintaansa rekryten lisää raudanlujia ammattilaisia, jotka kaipaavat uudenlaista tapaa tehdä töitä.

Reuna toivoo tiimiinsä mukaan ammattilaisia, jotka tuntevat kenties saman palon uuteen kuin hänkin ennen yrityksensä perustamista. Ihmisiä, jotka haluavat luoda urastaan uudenlaisen ja kaipaavat vaihtelevuutta työhönsä ja jotka nauttivat uuden oppimisesta, sillä yritys myös kouluttaa osaajiaan jatkuvasti.

-Satafarman kautta työskenteleminen antaa mahdollisuuden räätälöidä työstään omiin tarpeisiinsa ja aikatauluihinsa sopivan eli sanella itselleen sopivat työajat ja -määrät kuin myös työskennellä erilaisissa apteekeissa pienistä suuriin, Reuna kertoo.

Voit tutustua myös vuokratyöntekijän oppaaseen!

Pssst. Satafarmalla on rekry auki!

Lisätietoja antaa
Pauliina Reuna 044 012 0836
Johanna Lukola 044 231 3357

Satafarma somessa
Facebook
Instagram

TEHDÄÄN YHDESSÄ.

Sano hei!

Onko mielessäsi työnhaku tai farmaseutin vuokraaminen apteekkiin? Ota yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella, vastaamme yleensä saman arkipäivän kuluessa.

Satafarma Oy
Niittykulmantie 22 a 5
28760 Pori

p. 0440 120 836
info@satafarma.fi
Y-tunnus: 2741990-1