Kuulumisia

Blogista

Satafarman kesätyö
Kesärekry on auki!

Oletko lääkealan ammattilainen ja asiakaslähtöinen myynti on sinulla lähellä sydäntä? Satafarma palkkaa kesäksi ja muiksi ajoiksi farmaseutteja ja proviisoreja määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin apteekkityöhön Satakunnan, Varsinais-Suomen ja Pirkanmaan alueelle.

Oletpa sitten vastavalmistuva tai jo useamman vuoden työkokemusta kerryttänyt farmasisti, voit olla etsimämme huipputyyppi! Satafarmalla pääset työskentelemään monipuolisesti asiakasapteekeissa ja kehityt työssäsi huippuosaajaksi.
Toivomme sinulta positiivista ja otetta apteekkityöhön ja avointa asennetta monipuoliseen ja vaihtuvaan työympäristöön.            Oma auto helpottaa työskentelyä Satafarmalla.

Satafarma tarjoaa monipuolista työtä vaihtuvassa apteekkiympäristössä, kannustavan työyhteistön ja joustavan työnantajan. Työsuhde-etuihin kuuluu Lähitapiolan työkykyvakuutus. Työhyvinvoinnin parantamiseksi tarjoamme Tintti Karhin pitämän tavoitekarttavalmennuksen, minkä avulla esimerkiksi kehität itseäsi ja pääset lähemmäs unelmiasi.

Lähetä hakemus osoitteeseen info@satafarma.fi

Haku päättyy 31.3.2021.

Jäikö jotain kysyttävää?

Lisätietoja antaa
Pauliina Reuna 044 012 0836
Johanna Lukola 044 231 3357

Satafarma somessa
Facebook
Instagram

TEHDÄÄN YHDESSÄ.

Sano hei!

Onko mielessäsi työnhaku tai farmaseutin vuokraaminen apteekkiin? Ota yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella, vastaamme yleensä saman arkipäivän kuluessa.

Satafarma Oy
Niittykulmantie 22 a 5
28760 Pori

p. 0440 120 836
info@satafarma.fi
Y-tunnus: 2741990-1

×

Powered by WhatsApp Chat

× Miten voin auttaa?