Kuulumisia

Blogista

Kesärekry on auki!

Oletko lääkealan ammattilainen ja asiakaslähtöinen myynti on sinulla lähellä sydäntä?

Satafarma palkkaa farmaseutteja ja proviisoreja määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin apteekkityöhön Satakunnan ja Varsinais-Suomen alueelle.

Oletpa sitten vastavalmistuva tai jo useamman vuoden työkokemusta kerryttänyt farmasisti, voit olla etsimämme huipputyyppi! Satafarmalla pääset työskentelemään monipuolisesti asiakasapteekeissa ja kehityt työssäsi huippuosaajaksi. Meillä pääset toteuttamaan itseäsi ja vaikuttamaan työsopimukseesi joustavasti. Satafarmalla on matala hierarkia ja arvostamme työntekijöitämme, mikä näkyy rennossa työympäristössämme.

Toivomme sinulta positiivista otetta apteekkityöhön ja avointa asennetta monipuoliseen ja vaihtuvaan työympäristöön. Oma auto helpottaa työskentelyä Satafarmalla.

Satafarmalaisten suusta kuultua:

’Minusta on tullut avoimempi ja ymmärtäväisempi erilaisia ihmisiä kohtaan.’

’Opin enemmän, kun näen kaikenlaista. On pakko pysyä ajan hermoilla.’

’Satafarma on lisännyt rohkeutta kohdata uusia tilanteita.’

 

Työsuhde-etuihisi kuuluu LähiTapiolan työkykyvakuutus ja vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä vuosittaiset Satafarman omat koulutukset. Pääset myös osallistumaan muihin alan koulutuksiin omien toiveidesi mukaisesti. Työhyvinvoinnin parantamiseksi tarjoamme Tintti Karhin pitämän tavoitekarttavalmennuksen, minkä avulla esimerkiksi kehität itseäsi ja pääset lähemmäs unelmiasi.

 

Lähetä hakemus osoitteeseen info@satafarma.fi

Haku päättyy 31.3.2022.

Jäikö jotain kysyttävää? Voit tutustua myös vuokratyöntekijän oppaaseen!

Lisätietoja antaa
Pauliina Reuna 044 012 0836
Johanna Lukola 044 231 3357

Satafarma somessa
Facebook
Instagram

TEHDÄÄN YHDESSÄ.

Sano hei!

Onko mielessäsi työnhaku tai farmaseutin vuokraaminen apteekkiin? Ota yhteyttä kätevästi tällä lomakkeella, vastaamme yleensä saman arkipäivän kuluessa.

Satafarma Oy
Niittykulmantie 22 a 5
28760 Pori

p. 0440 120 836
info@satafarma.fi
Y-tunnus: 2741990-1